Polityka prywatności serwisu internetowego www.galeriaostrowiec.pl

Gromadzenie, wykorzystywanie, przekazywanie danych osobowych

Dbałość o bezpieczeństwo powierzonych nam przez Państwa danych osobowych jest podstawową zasadą jaką wyznaczyliśmy sobie podczas tworzenia serwisu www.galeriaostrowiec.pl.

Dane osobowe to prywatne informacje na Państwa temat. Zaliczają się do nich takie informacje, jak imię i nazwisko, adres elektroniczny, adres pocztowy, numer telefonu. Dane osobowe gromadzone są wówczas, gdy podają je Państwo podczas rejestracji na naszym portalu. Zapewniamy Państwa, że wszelkie dane osobowe uzyskane przez USS Fprop(4) Sp z o.o. za pomocą serwisu www.galeriaostrowiec.pl będą wykorzystywane oraz przetwarzane w sposób zgodny z prawem, w szczególności z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 roku, nr 101, 926 jednolity tekst z późniejszymi zmianami) oraz z niniejszą polityką prywatności, a także zakresem udzielonego przez danego użytkownika zezwolenia. Dane Państwa mogą zostać udostępnione podmiotom współpracującym USS Fprop(4) Sp z o.o w celu prowadzenia działań promocyjnych.

Prawo sprzeciwu

Mogą Państwo w dowolnej chwili wycofać swoją zgodę na wykorzystywanie Państwa danych osobowych. W przypadku pisemnego lub elektronicznego kontaktu z naszym Administratorem WWW, niezwłocznie zablokujemy dostęp do Państwa danych.

Treści publikowane w Serwisie, wyłączenie odpowiedzialności USS Fprop(4) Sp z o.o.

Żadna z informacji zamieszczonych w Serwisie nie stanowi oferty w rozumieniu ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 roku Kodeks cywilny (Dz.U. z 1964 roku, nr 16, poz. 93 z późniejszymi zmianami). Dokładamy wszelakich starań, aby wszelkie informacje które zostały zamieszczone w Serwisie były poprawne i zgodne z rzeczywistym stanem rzeczy. USS Fprop(4) Sp z o.o. nie bierze na siebie żadnej odpowiedzialności za poprawność i/lub zgodność z rzeczywistym stanem rzeczy promocji oferowanych przez Najemców oraz nie odpowiada za żadne szkody jakie mogą wyniknąć dla osób i/lub podmiotów korzystających z Serwisu.

 

kolporter.jpgpepco.jpgdino-salvani.jpgcropp-th.pngamericanos.jpgplus-gsm.jpgsemilac.jpglogo_4f_124x62px.jpgmartes-sport.jpgtesco.jpgpluspolsatogonowe-th.jpgwranglerleeamericanos-th.jpghouse.jpgsinsay.jpgdiverse-new2.jpgkebab.jpgdeichman.jpgpmp_plus_aph_logo_disclaimer_left.pngcity-sport.jpgapart-h60.jpgrossmann.jpgccc.pngreserved.jpgrtv-euro-agd.jpgkilian-th.jpgeuronet.jpgtop-secret.jpgpiekarnia-pod-telegrafem.jpgpro-fashion.jpggatta.jpgtriumph.jpgde-facto.jpgwrangler.jpggreenpoint-th.pngpoczta-polska.jpgwojas.jpglogo-t-mobile-02.pnglee.jpgpuma.jpgactive-zone.jpgkwiaciarniaplakatb1_new.jpgAlleBeauty.jpgmonnari.jpgorange.jpginglot.jpgvision-express.jpg0008.jpgwranglerleeamericanos.jpgmobilna-pizza.jpgapteka.jpgtv-n.jpgplay.jpgjysk.jpgpluspolsatogonowe.jpggiacomo-conti.jpghuse.jpg