Zakłady Mięsne "Dobrosławów" Henryk Amanowicz powstały w lutym 1992 r. Od początku istnienia jest to firma rodzinna, przywiązująca ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów, w celu jak najlepszego zaspokajania potrzeb konsumentów.
Początki działalności firmy związane są ze skupem i ubojem trzody chlewnej. Systematyczne inwestycje, rozbudowa i modernizacja zakładu, wprowadzanie najnowszych technologii produkcji sprawiły, że ZM Dobrosławów stały się w pełni nowoczesnym zakładem o europejskich standardach. Obecnie przedmiotem działalności jest nie tylko skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego ale również rozbiór i sprzedaż mięsa oraz produkcja i sprzedaż cenionych wyrobów wędliniarskich.
ZM "Dobrosławów" oferują bogaty asortyment wędlin w ponad 80 gatunkach. Produkowany jest także pełen asortyment mięsa wieprzowego, wołowego i podrobów. Dumą ZM "Dobrosławów" są cieszące się uznaniem konsumentów takie wyroby jak: Szynka Henryka, Kabanosy, Kiełbasa Krucha, Pasztetowa, Kaszanka Pieczona, Boczek Henryka Polędwica Krucha, Szynka Krucha oraz wiele innych.
Posiadamy ponad 70 własnych punktów sprzedaży zlokalizowanych głównie w województwach: lubelskim, mazowieckim, podkarpackim i świętokrzyskim. Dzięki codziennym dostawom nasze produkty zawsze są świeże, smaczne i zdrowe. ZM "Dobrosławów" to prężnie rozwijająca się firma i solidny partner handlowy. Współpraca ze sprawdzonymi hodowcami trzody i bydła, nowoczesna technologia uboju, rozbioru i produkcji wędlin, nadzorowana przez specjalistów zapewnia bardzo dobrą jakość oferowanych produktów.
Zakłady Mięsne „DOBROSŁAWÓW” Henryk Amanowicz
Dobrosławów 43, 24-100 Puławy
tel. 81 881 94 31
fax 81 881 92 33
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
www.dobroslawow.pl
Telefon do stoiska: 502 195 824